Ny fight med New Balance?

Bild till nyheten Ny fight med New Balance?
Liverpools nuvarande avtal med New Balance löper ut den 31 maj, vilket i normalfallet hade varit i samband med att säsongens allt tävlingsspel var över. På grund av rådande situation lämnas dock utrymme för tolkning av kontraktet.

Liverpools övergång från New Balance till Nike som dräktleverantör har redan varit i en lång process, som dock slutgiltigt föll på plats den 7 januari då Domstolen i London beslutade i fördel för Liverpool angående tolkningen av det rådande kontraktet och den option för förlängning som New Balance ansåg sig ha rätt till. 

Detta betydde att Liverpool skulle byta från New Balance till Nike den 1 juni i år, men då allt nu tyder på att säsongen inte kommer att vara färdigspelad väntar nya tolkningsfrågor av kontraktet. 

Enligt Daily Mail finns det nämligen både en skrivelse om att rådande avtal utlöper den 31 maj, men också att man i vissa stycken använder "i samband med säsongsavslutningen". Vilket nu av allt att döma kommer att vara senare än så. 

Enligt tidningen ska Nike vara villiga att kompromissa om det rör sig om ett fåtal matcher på andra sida månadsskiftet i maj/juni, men med tanke på att Storbritannien först i veckan gått in i total lock-down tolkar flera experter det som att fotbollen kanske inte ens är igång innan den 1 juni. Något som skulle göra situationen mycket mer svårtolkad. 

Utöver att spekulera i vilket datum fotbollen är tillbak får vi nu alltså anledning att spekulera i vilka dräkter Liverpool kommer att dyka upp i. 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer