Transfersamtal har stannat upp

Bild till nyheten Transfersamtal har stannat upp
The Athletic skriver att Liverpool, på grund av Corona-viruset, tillfälligt har stoppat samtliga samtal om övergångar med agenter och klubbar.

Simon Hughes säger i The Athletics podcast "The Red Agenda" att Liverpool inte har gått vidare med samtalen om en övergång för Timo Werner.

Det ska fortfarande finnas ett intresse, men den osäkra situationen innebär att förhandlingarna har stannat upp.

– Allt har förändrats. I slutet av februari förväntade sig folk att Liverpool inte bara skulle visa ökat intresse utan till och med formalisera intresset för Werner, säger Hughes.

– Nu har det lugnat ned sig på den fronten med tanke på allt som skett.

Det är osäkra situationer både för Liverpool och RB Leipzig. 

– Leipzig måste få reda på vad som händer med Champions League, där de har nått till en kvartsfinal. De kan även vinna Bundesliga efter en fantastisk säsong. Ingen har råd att fatta ett beslut innan de vet när nästa säsongen startar.

The Athletics James Pearce är inne på samma linje i en artikel som publicerats på sajten.

– Det är för många variabler just nu. Vi vet inte om denna säsong kommer att avslutas i juni eller september. Vi vet inte när nästa säsong startar. Vi vet inte om sommarens transferfönster blir flyttat eller förlängt. Vi vet inte hur klubbarnas ekonomiska situationen kommer att se ut efter detta, säger en källa till Pearce.

– Med så många osäkra delar vore det dumt att försöka att göra något som har med rekrytering att göra. Just nu handlar det om att värdera vad som behövs och vad som kan vara möjligt att få till.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer