Joe Hardy imponerar

Bild till nyheten Joe Hardy imponerar
Nyförvärvet från Brentford har visat prov på fina kvaliteter i U23-laget sedan ankomsten i januari.

I januarifönstret värvade Liverpool två spelare - Takumi Minamino och Joe Hardy.

Den sistnämnde hämtades från Brentfords B-lag för spel i U23-laget eftersom att Rhian Brewster lämnat på lån till Swansea.

Hardy har fått en fin start i sin nya klubb och har redan gjort sju mål. U23-managern Neil Critchley är mycket nöjd över anfallarens insatser.

– Joe har verkligen gett oss en ny dimension, han är på rätt plan och avslutar anfallaren för oss, säger Critchley till Liverpool Echo.

– Han är en spelare som vi saknade under första halvan av säsongen. Joe är en duktig avslutare med båda fötterna, vilket vi såg mot Sunderland. Han är en riktig måltjuv.

U23-laget besegrade tidigare i veckan Sunderland med hela 6-0 och laget tog verkligen vara på de målchanser de skapade.

– I en del matcher tidigare under säsongen har vi inte lyckats med det. Det handlar om att vara effektiva och avgöra matcherna tidigt, så att motståndarna inte får förnyat hopp.

Curtis Jones stod för en fin insats och smällde in tre snabba mål i matchens slutskede.

– Jag hade blivit överraskad om han hade gått mållös av planen, men plötsligt gick han från noll till tre mål, säger Critchley.

– Alla hans mål var av hög kvalitet, det ena med vänsterfoten, det andra med högerfoten och i slutet av matchen använde han mycket kraft för att hänga med Liam Millars löpning och kunde slå in sitt tredje mål från nära håll. Det var en fantastisk prestation av Curtis.

Segern mot Sunderland tog laget vidare till åttondelsfinalen i Premier League Cup.

– Vi vill spela så många matcher som möjligt som betyder något. Därför var det viktigt att vi tog oss vidare till utslagsdelen av denna turnering. 

– Vi ska även möta Wolfsburg i Premier League International Cup och så har vi Benfica i UEFA Youth League nästa vecka.

– Vi vill att dessa grabbar ska känna pressen att vinna matcher hela tiden och att de ska bli vana med att spela match efter match. Det är viktigt för gruppen, avslutar Critchley.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer