Vill avsluta karriären i Nederländerna

Bild till nyheten Vill avsluta karriären i Nederländerna
Gini Wijnaldum berättar hur han vill spendera de sista åren av sin fotbollskarriär.

Gini Wijnaldum har varit en av Liverpools bästa spelare under de senaste säsongerna och kommer för alltid att bli ihågkommen för inhoppet i Champions League-semifinalen mot Barcelona hemma på Anfield.

Nederländaren, som fyller 30 år i november, har avslöjat hur han resonerar kring sina sista år av karriären.

– Jag kan se mig själv spela för Feyenoord, PSV eller Sparta (Rotterdam) igen. Ibland när jag ser på Sparta tänker jag att det hade varit härligt att spendera mina sista år av min professionella karriär där.

– Jag spelade för tre klubbar i Nederländerna och har fortfarande en bra relation med alla tre, men jag måste välja en, säger Wijnaldum till Goal.com.

– Jag kan dock inte lova något. Jag lär mig av andra spelare - Van Nistelrooy lovade tidigt i sin karriär att han skulle komma tillbaka, men han ändrade sig och ville sedan inte återvända.

Även om Wijnaldum börjat fundera på hur han ska avsluta karriären så hoppas han att han har många år kvar på den absoluta toppen.

– Det jag upplever nu är unikt. Man vill spela på den högsta nivån och vinna titlar så länge som möjligt, som Clarence Seedorf.

– Min dröm är att spela så länge som möjligt, som Zlatan eller Cristiano Ronaldo. Jag vill spela på allra högsta nivån tills jag är 38 år gammal.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer