– Vi har fler alternativ än vanligt

Bild till nyheten – Vi har fler alternativ än vanligt
David Moyes har mött pressen inför måndagens match mot Liverpool.

Premier Leagues 27:e omgång avslutas på måndag med mötet mellan Liverpool och West Ham på Anfield.

London-klubbens manager, David Moyes, har hållit presskonferens inför mötet.

– Det har aldrig varit lätt för någon manager eller lag att komma till Anfield, men vi kommer att åka dit och ge allt vi kan för att få med oss ett resultat, säger Moyes.

– Vi har fler alternativ än vanligt. Vi har inte haft så många valmöjligheter denna säsong, men nu plötsligt har vi en eller två spelare tillgänglig som vi inte haft tidigare. Vi har tagit oss igenom en tuff period med många matcher, vilket har synts, men jag tycker att spelarna har gjort ett bra jobb.

– De har gjort vad vi har bett dem att göra och de har gjort det väldigt bra.

Ryan Fredericks och Andriy Yarmolenko är inte tillgängliga för spel.

– Vi måste bara vänta och se vad läkarna och den medicinska staben säger (om Fredericks som ådrog sig en skada mot Man City). Jag väntar fortfarande på att få allt bekräftat av dem. De flesta spelarna är friska. Jag tror inte att vi fick fler skador i City-matchen förutom Ryan.

– Han (Yarmolenko) har tränat lite och varit med oss under veckan, men inte fullt ut. Han är fortfarande en bit bort från att vara spelklar.

Nyförvärvet Jarrod Bowen fick göra debut mot Manchester City tidigare i veckan.

– Han såg skarp och matchklar ut. Han har funnit sig tillrätta på kort tid. Han är en bra tillökning till vår trupp och förhoppningsvis kan han visa det. Jag kommer inte att stressa fram något. Jag har mycket erfarenhet av spelare från Championship, så jag vet när jag ska använda honom och när jag inte ska göra det, säger Moyes.

Källa: Liverpool.no


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer