– Behöver dem mer än någonsin

Bild till nyheten – Behöver dem mer än någonsin
Andy Robertson ser fram emot returmötet på Anfield och uppmanar supportrarna att visa sig från sin allra bästa sida.

Det blev en tillstängd tillställning på Wanda Metropolitano under tisdagskvällen. Hemmalaget Atletico Madrid tog en tidig ledning genom Saul och stängde sedan igen bakåt. 

Matchen slutade 1-0 och det är nu fördel för Diego Simeones mannar inför returen.

– Det var en tuff match, säger Andy Robertson till Liverpoolfc.com.

– Vi kunde ju knappt ha fått en sämre start, särskilt mot ett lag som är så duktiga på att försvara en ledning. Det var tufft.

– Vi fortsatte att kämpa och jag tycker att vi hanterade flera situationer på ett bra sätt. Vi skapade chanser och dominerade stora delar av matchen, men vi kunde inte få in bollen i nät.

– Det är inte optimalt, men som tur är så är det endast halvtid. Vi ska spela på Anfield och måste stå för en bättre insats. Förhoppningsvis räcker det för att ta oss vidare.

Nu väntar spel i Premier League och FA-cupen innan Atletico ska gästa Anfield.

– Vi har ett par viktiga Premier Leauge-matcher härnäst, men vi ser fram emot returmötet. Vi är underdogs men vi har bevisat tidigare att vi är farliga. Förhoppningsvis kan vi göra det igen, men vi vet hur tufft det kommer att bli.

Anfield-publiken har tidigare vrålat och hejat laget vidare i Europeiska turneringar trots underläge.

– Ja, men vi kan inte ta det för givet. Vi kan inte förlita oss på att Anfield ska ta oss vidare, menar vänsterbacken.

– Vi behöver nog våra supportrar mer än någonsin, om jag ska vara ärlig. Vi behöver högre ljudnivå än mot Barcelona och Roma. 

– Om vi kan skapa en sådan atmosfär kommer det att ge oss en extra boost. Det är en Champions League-kväll på Anfield, vi kommer att vara taggade oavsett vad, men det hjälper alltid att ha stöd från supportrarna.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer