– Ska spela varje match som en final

Bild till nyheten – Ska spela varje match som en final
Sadio Mané försäkrar supportrarna att spelarna kommer att göra allt de kan för att ta hem fler titlar den här säsongen.

Inför torsdagskvällens match mot Wolverhampton leder Liverpool Premier Leauge med 13 poäng framför Manchester City som har spelat två matcher fler än de röda.

Sadio Mané menar dock att ingenting är över och att det finns mycket att kämpa för under resten av säsongen.

– Jag kommer att ge allt jag har för det här laget och laget kommer att ge allt för mig, det är jag säker på. Varje spelare känner så, säger Mané till Liverpoolfc.com.

– Vi har helt klart uppnått bra saker och vi vill uppnå ännu mer med den här klubben. Vi vill vinna titlar - Premier League, Champions League igen, vilket inte blir lätt, det vet vi alla.

– Men vi har sett under de senaste åren att allt är möjligt och att vi kan klara det. Vi måste behålla hungern för att driva oss själva framåt.

– När vi förlorade finalen mot Real Madrid... från den stunden förändrades allt och vi sa till varandra "det är möjligt". Vi har också ett ungt lag, så jag tror att mycket förändrades då.

– Vi fick en större tro på oss själva. "Allt är möjligt, varför inte försöka?" tänkte vi. Vi alla vill vinna saker, så låt oss arbeta tillsammans för att uppnå målet. Det fungerar bra enligt mig.

Tack vare spelarnas professionella inställning och hur samtliga personer inom klubben arbetar är Mané säker på att laget kan hålla uppe den form de har visat för resten av säsongen.

– Supportrarna ser bara vad som händer på planen varje helg och sedan framgångarna. Men arbetet startar inom en själv, hur man är hemma och hur man tränar på träningsplanen, säger anfallaren.

– Alla spelare här vill bli bättre och det är något jag har märkt av sedan första dagen jag kom hit. En timme innan träning är gymmet helt fullt. Det är ett bra tecken för klubben - alla vill spela och bli bättre. Det är helt klart speciellt.

– Allt startar på träningsplanen och det är ett viktigt jobb vi lägger ned där. Det är helt normalt att supportrarna är exalterade när de ser laget spela bra och nå framgångar. Det är därför som vi jobbar hårt varje dag.

I förra mötet med kvällens motståndare Wolves blev Mané matchvinnare med sitt 1-0-mål.

– De är ett väldigt, väldigt bra lag med väldigt duktiga spelare. De gör det bra i ligan.

– Vi vet också att vi har ett bra lag med erfarenhet av Premier League. Vi vet att den här typen av match inte kommer att bli lätt, men vi vet hur man hanterar sådana här matcher. 

– Det kommer inte att bli enkelt. För oss handlar det nu om att ta en match i taget och spela varje match som en final. Om man vill uppnå saker måste man göra det, avslutar Mané.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer