Rashford fortsatt osäker för spel

Bild till nyheten Rashford fortsatt osäker för spel
​Ole Gunnar Solskjaer höll under fredagsförmiddagen sin presskonferens inför mötet med Liverpool, där han bland annat uppdaterade med senaste nytt vad gäller Rashfords skadesituation.

Frågan som de allra flesta vill få svar på inför söndagens batalj är huruvida Rashford kommer till spel eller ej. Ole Gunnar Solskjaer menar att han inte kan ge något definitivt besked ännu.

– Jag kan inte säga något nu. Vi kommer att ge honom tid in i det sista för att avgöra om han kan spela. 

– Igår var det en dag för återhämtning och han fick lite behandling. Jag har inte träffat honom idag, men jag skulle nog säga just nu i alla fall att jag inte tror att han kan spela.

– Vi får se, det är fortfarande cirka 48 timmar kvar till match.

Liverpool är just nu överlägsna ligaledare i Premier League och har inte förlorat en enda match så här långt. United-managern menar dock att hans lag kan ta med sig positiva känslor in i matchen med tanke på de senaste mötena lagen emellan.

– Vi behöver stå för en väldigt, väldigt bra insats för att åka dit och vinna. Vi besegrade City förra månaden och har PSG-matchen i ryggsäcken. Vi måste nå upp till den nivån igen när vi ställs mot ligaledarna

– De två senaste matcherna mot Liverpool har vi spelat oavgjort och enligt mig har vi varit det lag som varit närmast segern i de matcherna. Det är något vi kan ta med oss in i den här matchen.

– Har vi vår dag har vi absolut en chans att vinna.

Norrmannen nämner segern mot City tidigare under vintern, men menar också att ett möte med Liverpool är en annorlunda utmaning.

– Ligatabellen är ett bevis i sig, Liverpool har varit det bästa laget, men City kan spela ut lag. De är två olika lag, två duktiga lag, vilket de har visat under de två senaste säsongerna.

– Man City ger dig en annorlunda utmaning jämfört med Liverpool, lagen spelar fotboll på två väldigt olika sätt.

Källa: Liverpool.no


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer