Oavgjort för U23

Bild till nyheten Oavgjort för U23
Det blev delad poäng när Chelseas U23-lag kom på besök på akademien.

Under lördagen tog Liverpools juniorer emot Chelsea på hemmaplan. Tränare Neil Critchley ställde upp med ett oerfaret lag med tre debutanter i form av Conor Bradley, Remi Savage och Layton Stewart.

Chelsea hotade en hel del inledningsvis och anfallaren Charlie Brown skapade problem för det röda försvaret.

Liverpool spelade sig dock in i matchen, mycket tack vare en fin insats av Curtis Jones. Det var just Jones som skulle ge hemmalaget ledningen efter 38 minuters spel när han dribblade sig ned mot kortlinjen i straffområdet och satte bollen i nät från dålig vinkel.

De röda behöll initiativet fram till pausvilan och fortsatte att dominera även efter paus.

Det var först en kvart in i den andra halvleken som Chelsea skapade sin första chans efter pausvilan, men Winterbottom stod i vägen i Liverpool-målet.

Bortalaget fortsatte sedan att pressa på och de skulle i den 74:e matchminuten lyckas få in en kvittering. En misslyckad rensning plockades upp av Lawrence strax utanför straffområdet och med ett stenhårt skott i krysset var 1-1 ett faktum.

1-1 blev även slutresultatet. Ett resultat som innebär att Liverpools U23-lag avslutar 2019 som tabellsjua i Premier League 2.

Liverpool U23: Winterbottom, Bradley, Norris, Clayton, Savage, Clarkson, Bearne, Cain, Stewart (O'Rourke, 46), Dixon-Bonner, Jones (Varesanovic, 46).