Monterrey väntar i semin

Bild till nyheten Monterrey väntar i semin
Det blir mexikanskt motstånd för Liverpool i semifinalen av Klubblags-VM på onsdag.

Det blir C.F Monterrey som väntar för Liverpool i semifinalen av Klubblags-VM som spelas på onsdag i Doha, Qatar.

Detta efter att Monterrey nyss besegrade Al-Sadd Sports Club från Qatar i kvartsfinalen med 3-2.

Monterrey gjorde två mål i första halvlek och även om det var en jämn kamp kopplade man ett starkt grepp. Man såg därefter ut att gå mot en enkel seger. Al-Sadd reducerade dock till 1-2 i den 66:e minuten men drygt tio minuter senare satte Monterrey dit 3-1.

Al-Sadd fick sedan in ytterligare en reducering i den 89:e miinuten, men närmre än så kom aldrig qatarierna, som leds av Barcelona-legenden Xavi Hernandez.

Vårt att notera är att ett av Monterreys mål gjordes av Rogelio Funes Mori, tvillingbror till Ramiro Funes Mori som tidigare spelade för Everton. Ramiro är allt annat än poppis hos Liverpoolfansen efter att han såg rött i samband med en ful tackling mot Divock Origi i derbyt på Anfield 2016.

Semifinalen spelas på onsdag kl. 18.30 (Svensk tid) på Khalifa International Stadium i Doha.