Vi byter från .nu till LFC.se

Bild till nyheten Vi byter från .nu till LFC.se
Efter 20 år med lfc.nu har vi nu skiftat adress till LFC.se

Ändringen är ett led i satsningen att nå ut till ännu fler potentiella medlemmar runt om i Sverige och skapa mer trafik till sajten.

Supporterklubbens hemsida snittar idag cirka 30 000 dagliga besökare, men vi är övertygade om kunna locka ännu fler i framtiden.

LFC.se är starkare ur ett varumärkesperspektiv och förbättrar de tekniska möjligheterna till digital marknadsföring via Google och andra sökmotorer så att vi kan driva in ännu mer trafik till sajten.

Som medlem och besökare berörs du inte alls av skiftet. Råkar du skriva in gamla "lfc.nu" så hamnar du ändå på LFC.se eftersom vi fortfarande äger den förra domänen.

Extra glada blir vi om du hjälper oss att sprida denna nyhet vidare till dina egna kontakter och kanaler så att vi blir ännu fler medlemmar.

Vi är sedan 1999 den officiella svenska underföreningen till Liverpool FC Supporters Club med uppdrag är att sprida klubbens budskap och se till att den svenska familjen ökar i antal.

Det gör vi genom att erbjuda en riktigt bra sajt med snabb, daglig nyhetsservice, krönikor, resultattävlingar, Liverpooltips, Podd, Spelarbörs, supporterresor, prisvärda resepaket, Fantasy-ligor, utlottningar, rabatter i shopen och mycket mer.

LFC.se/blimedlem

Sist men inte minst: Kolla in det coola videoklippet på 30 sek här nedan. Fungerar också att dela!

Up The Reds

Pelle Ehnberg

Redaktör & daglig ledare

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer