– Är en del av vårt jobb

Bild till nyheten – Är en del av vårt jobb
Sadio Mané berättar om sitt vackra mål mot Southampton och om utmaningen att ladda om efter Supercup-finalen i onsdags. Här kan du njuta av målet igen!

Precis innan halvtidsvilan slog Sadio Mané till och bröt dödläget efter att ha skruvat in bollen i borte krysset. Senegalesen berättar om målet för klubbens officiella hemsida.

– Jag tyckte att det var väldigt öppet mellan de två försvararna, så när jag såg Millie så visste jag att han skulle passa mig. Jag såg att ingen var i närheten av mig, de avvaktade, så jag försökte att vända ut lite för att sedan skruva in bollen, säger Mané.

Trots att Mané kom tillbaka väldigt sent till försäsongsträningen efter att ha nått finalen i de Afrikanska mästerskapen har han varit i fin form under säsongsstarten och bidragit med tre mål på de senaste två matcherna.

– Jag har jobbat väldigt hårt, vilket jag kommer att fortsätta att göra. 

– Det är så det är, jag försöker bara att ge allt för att hjälpa laget. I slutändan är det allra viktigaste att vi tar hem alla tre poängen. 

Efter 120 minuter Supercup-final i benen från i onsdags menar Mané att lagets seger mot Southampton krävde minst lika mycket mentalt som fysiskt arbete. 

– Vi vet att det är en del av vårt jobb. Efter att ha spelat 120 minuter mitt i veckan var det inte enkelt, men det måste göras och vi försökte att återhämta oss på bästa sätt för att komma tillbaka starkare så att vi kan ge allt för att försöka vinna matcher.

– Jag tror att tröttheten sitter här, säger Mané och pekar på huvudet. 

– Det var tre viktiga poäng, riktigt viktiga, avslutar anfallaren.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer