– Hyllar aldrig mig själv

Bild till nyheten – Hyllar aldrig mig själv
Andy Robertson är fast besluten om att han kan prestera bättre än vad han har gjort under säsongen 2018/19.

Andy Robertson avslutade säsongen med en Champions League-buckla i handen och med 13 assist i bagaget. 

– Jag tycker att jag har varit bra men jag kan alltid bli bättre. Det är så jag alltid har fungerat, säger Robertson till Liverpoolfc.com.

– Jag kommer aldrig att hylla mig själv för att jag tycker att det ständigt finns saker att förbättra.  Till och med när man gör en bra match så kan man göra saker bättre. Jag har haft en bra säsong men jag kan förbättra en hel del och förhoppningsvis kan jag visa det under de säsonger som kommer. 

Virgil van Dijk har varit en stor bidragande faktor till Liverpools fina säsong och defensiva styrka. Mittbacken har fått otroligt mycket beröm för sina insatser och Robertson stämmer in i hyllningskören.

– Han har allt, enligt mig. Han är en av ledarna i omklädningsrummet nu, han tar plats. Han är en fantastisk person utanför planen. Han har varit otroligt viktig för att vi lyckats med det vi gjort.

– Spelarna runt om honom har varit till hjälp: Joel har varit magnifik när han spelat denna säsong. Joe Gomez var i en klass för sig under början av säsongen och Dejan har även han visat klass i en del matcher. 

– Samarbetet har varit väldigt bra under säsongen. Virgil får det mesta av berömmet, med all rätt, han har spelat på en helt annan nivå denna säsong. Vad han tillför på och utanför planen är speciellt, avslutar Robertson.


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer