– Alla måste vara redo

Bild till nyheten – Alla måste vara redo
​Daniel Sturridge menar att historien visar att oväntade hjältar kan kliva fram när turneringar ska avgöras.

– För att vara framgångsrik måste man använda hela truppen. Det har funnits spelare som knappt har spelat som har gjort mål eller vunnit titlar för sina lag. Det kan vara spelare som inte startar som kommer in och gör skillnad, säger Sturridge till Liverpoolfc.com.

– Så det är viktigt att alla är fokuserade på vad som måste göras för att laget ska lyckas.

Sedan Jürgen Klopp tog över har laget förbättrats rejält och de är nu i Champions League-final för andra året i följd, men det saknas fortfarande en titel.

– Vi har förbättrats en hel del, men det huvudsakliga målet är titlar.

– Jag känner att vi måste ta nästa steg. Att vinna en titel hjälper dig att vinna fler då du har erfarenheten av att vinna. Det är något som vi saknar för tillfället. Vi måste hoppa över det sista hindret för att ta vår första titel under managern.

Daniel Sturridge var under sin tid i Chelsea med om att vinna bland annat Champions League-titeln.

– Jag har varit involverad i finaler både med Liverpool och Chelsea. När vi vann med Chelsea så handlade det om små marginaler, detsamma gäller när man förlorar.

– Det är inte många finaler där ett av lagen dominerar och kör över det andra laget. Det är väldigt sällsynt.

– Det handlar om små marginaler. Under perioder av matchen kommer motståndarna att dominera och då gäller det att försvara som en enhet. När chanserna kommer gäller det att ta dem. Det är alltid så i finaler och jag tror inte att det kommer att förändras.


3 kommentarer

    Stöd våra sponsorer