Video: Klopp kastar inte in handduken

Bild till nyheten Video: Klopp kastar inte in handduken
Managern var stolt över spelarnas prestation trots förlusten.

Det blev 3-0-förlust på Camp Nou efter att Luis Suarez öppnat målskyttet och Lionel Messi gjort två, varav en drömfrispark.

– Det är bara det första målet som inte var bra försvarsspel. Alba kom in bakom, Coutinho kom i emellan och situationen var inte helt klar. Sedan dyker Suarez upp och gör ett fint mål. Vi vet vilken bra anfallare han är, säger Klopp efter matchen.

Lionel Messi visade under matchen vilken klasspelare han är och Jürgen Klopp är inte förvånad. 

– Jag visse innan matchen att Messi är en världsklasspelare, nu fick jag se det igen. Jag är inte allt för överraskad.

3-0 är ett resultat som kanske inte speglade matchbilden.

– Vi visade stolthet över att spela för Liverpool och vi visar upp oss från en bra sida idag. Om man såg på matchen och har lite koll på fotboll, då ser man att det var en bra match och att vi gjorde det bra. Vi skapade chanser, men gjorde inga mål. 3-0 är inget bra resultat om jag ska vara ärlig, men matchen är ändå bra.

Mohamed Salah hade ett skott i stolpen från nära håll och James Milner missade även han en fin möjlighet efter ett inspel snett inåt bakåt. Mané missade också ett läge i den första halvleken där han mycket möjligt skulle kunna ha gjort mål.

– Vanligtvis är grabbarna duktiga i avslutssituationer. Idag hade vi otur i en del situationer, men det förändrar inte resultatet. Det var en bra match och jag är nöjd med prestationen och är stolt över spelarna. Det var en bra match att se på, men det var inte det resultat som vi önskade.

Klopp vill inte ge upp hoppet om avancemang trots den tunga förlusten.

– Ja, vi har en chans att lösa avancemang eftersom att det är fotboll, men inför kvällens match hade vi en större chans. Det är svårt, vad kan jag säga? Det är Barcelona. Om de kan spela på kontringar är det inget som hjälper oss.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer