Gini: Varje poäng räknas

Bild till nyheten Gini: Varje poäng räknas
Det var besvikna miner i Liverpoolkabyssen efter två tappade poäng i tabelltoppen. Gini Wijnaldum valde ändå att poängtera vikten av varje inspelad poäng i titelracet.

– Vi kunde ha skaffat oss ett försprång på sju poäng. I slutändan blev det fem, men vi är självklart besvikna att vi inte lyckades fullt ut, sa Wijnaldum till Liverpoolfc.com.

– Vi fick en bra start med ett tidigt mål. Efter målet hade vi mycket bollinnehav, men vi skapade inte så många chanser. De hade först en farlig chans med Madissons nick och fick sedan utdelning på deras andra målchans. 

– Jag tror att alla tänkte på de sju poängen eftersom att chansen fanns där. Det hände inte idag och alla är besvikna. Fem poängs försprång är ändå bra. Varje poäng som du kan samla ihop är viktig.

Wijnaldum kunde inte förklara varför hemmalaget hade problem att dra nytta av Sadio Manés tidiga ledningsmål.

– Det är svårt att säga. Vi gjorde allt för att få in ett andra mål men det stämde inte riktigt. De blev bättre efter 30 minuter och de skapade ett par chanser när vi försökte att spela oss ur situationer. 

– Det var svårt att spela på detta underlag. I slutet av första halvlek gav vi bort en frispark som ledde till deras mål.

– Det är alltid tufft att spela när det precis har snöat, men underlaget är detsamma för bägge lagen. Det går inte att skylla på planen.

– Vi får försöka att ta tre poäng mot West Ham. Det kommer att bli svårt, men det är det alltid Premier League.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer