– Jag stortrivs här

Bild till nyheten – Jag stortrivs här
Xherdan Shaqiri fick förtroendet från start mot Arsenal och kunde inte vara nöjdare efter 20:e raka utan förlust.

– Det var en toppmatch, det är tydligt att Arsenal besitter kvalitet och det kunde man se när de gjorde matchens första mål. Det var en väckarklocka för oss, vi svarade omedelbart och kvitteringen var mycket viktig för oss.

Jürgen Klopp valde att starta med Xherdan Shaqiri i en offensiv 4-2-3-1-uppställning mot Arsenal. Även om den explosiva yttern inte fanns med i målprotokollet efter matchen så visade han återigen att han har blivit varm i kläderna i sin nya klubb.

– Du kan se på mitt spel att jag har mycket självförtroende för tillfället, säger Shaqiri till liverpoolfc.tv.

– Jag ville gärna spela denna match från start, och blev mycket nöjd över att bli uttagen och därmed få chansen att hjälpa mina lagkamrater till att vinna matchen. Jag stortrivs här.

Roberto Firmino gjorde sitt första hattrick för Liverpool under gårdagen, och Shaqiri menar att det är välförtjänt. 

– Det var verkligen välförtjänt, han gjorde en mycket bra match.

– Det är alltid bra att ha spelare på olika positioner som kan göra mål. Hans andra mål var av högsta klass. Han gjorde sig förtjänt av ett hattrick, och jag hoppas att han kan fortsätta på samma vis.

– Vi hade inte förväntat oss att vinna med så mycket, det var först och främst viktigt att ta tre poäng. Det säger sig självt att vi är i bra form just nu. Allt rullar på bra.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer