Kents tredje mål för Rangers

Bild till nyheten Kents tredje mål för Rangers
Den 21-årige yttern Ryan Kent fortsätter att visa fin form för Glasgow Rangers. Lånerapport här.

Danny Ings (Southampton) – spelade 79 minuter utan att imponera nämnvärt i sydkustderbyt mot Bournemouth som slutade mållöst.

Adam Bogdan (Hibernian) – spelade hela matchen mot i 2-4-förlusten hemma mot Brendan Rodgers Celtic. Ungraren har varit i suverän form den senaste tiden och trots fyra insläppta svarade han för flera fina räddningar.

Herbie Kane (Doncaster) – spelade 52 minuter i Doncasters underhållande 3-3-match i lördags. Klev av när laget låg under med 1-2. En av Kanes mer anonyma framträdanden i League One.

Corey Whelan (Crewe) – spelade hela matchen i bortasegern mot Stevenage (1-0). Det var sjunde gången som den irländske högerbacken spelade 90 minuter för League Two-klubben.

Harry Wilson (Derby) – spelade hela matchen i 2-1-segern mot Sheffield United, där Ben Woodburn inte ens var med i truppen. Woodburn gästspelade för Liverpool U23 istället i 2-3-förlusten mot Derby.

Sheyi Ojo (Reims) – fick en dryg halvtimme som inhoppare i 1-1-matchen mot Angers och var riktigt pigg, enligt rapporterna. Var inblandad i kvitteringen. Den 21-årige yttern gjorde även sitt första mål för fransoserna i en träningsmatch under landslagsbreaket.

Ryan Kent (Rangers) – spelade 88 minuter i 4-1-segern borta mot Hamilton Academical och gjorde sitt tredje ligamål för säsongen. Blir alltmer populär bland Rangersfansen.

Ovie Ejaria (Rangers) – spelade 90 minuter i samma match och svarade för en stark defensiv insats.

Loris Karius (Besiktas) – stod hela matchen mot Goztepe i söndags, men kunde inte förhindra en 0-2-förlust.  Det spekulerades om att tysken skulle petas innan matchen efter några svaga insatser. Men den här gången kan inte förlusten skyllas på Karius.

Taiwo Awoniyi (Gent) – hoppade in vid ställningen 3-0 och spelade 12 minuter i 4-0-segern mot Oostende. Taiwo har inte imponerat den senaste månaden.

Skadade: Marko Grujic (Hertha Berlin) och Connor Randall (Rochdale)

Ej speltid: Anderson Arroyo (Gent), Ben Woodburn (Sheffield U), Allan Rodrigues (Eintracht Frankfurt), Shamal George (Tranmere)