Bild till nyheten Video: 50 PL-mål för Sturridge
Daniel Sturridge räddade en poäng till Liverpool genom ett drömmål i slutminuterna av matchen mellan Liverpool och Chelsea på Stamford Bridge. Anfallarens mål innebär att han nu gjort 50 mål i Premier League för Liverpool.

Det såg länge ut som att Liverpool skulle gå mot säsongens första förlust när de gästade Chelsea på Stamford Bridge. Poängräddare skulle bli Daniel Sturridge; engelsmannen blev inbytt med fyra minuter kvar av ordinarie matchtid, och bara minuter senare hade han smällt upp 1-1 i krysset. Ett otroligt mål av den pånyttfödde anfallaren.

Här kan ni se Sturridges underbara avslut:

Målet innebar inte bara en poäng för Liverpool, det innebar också att Daniel Sturridge har gjort 50 mål i Premier League för klubben. Det gör honom till den sjunde spelaren i Liverpools historia att göra 50 eller fler mål i Premier League. Nedan följer de målskyttarna som lyckats med den bedriften: