Lånekollen - blandade resultat

Bild till nyheten Lånekollen - blandade resultat
Flertalet av de utlåtande Liverpoolspelarna var i spel under helgen.

Först ut var Harry Wilson för Derby County under fredagskvällen. Walesaren spelade hela matchen och Frank Lampards mannar vann med 2-1 mot Reading efter en dramatisk avslutning på matchen. Wilson hade chansen att bli matchvinnare med ett läge från nära håll, men avslutet räddades av Mannone på ett strålande sätt. Det blev dock seger för Derby efter att Lawrence nickat in 2-1 i slutet av övertiden.

Under lördagen fanns det förhoppningar att Ben Woodburn skulle få göra sitt första framträdande för Sheffield United, vilket han fick göra genom ett inhopp i den 72:a matchminuten. I matchen fick han se sin gamle lagkamrat, Yan Dhanda, som lämnade Liverpool för Swansea under sommaren, komma in och avgöra i slutskedet.

Steven Gerrard har redat lett sitt Rangers i Europa League-kval, där både Ryan Kent och Ovie Ejaria har spelat, men i första matchen i serien blev de båda Liverpoolspelarna bänkade.

Gerrard och Rangers fick en tuff start då man fick en man utvisad redan efter tio minuters spel. Rangers klarade dock av att ta ledningen i matchen, och både Kent och Ejaria kom in vid ställningen 1-0. 1-0 blev 1-1 på övertid av matchen och Gerrard fick nöja sig med en poäng i seriepremiären mot Aberdeen. 

Även Adam Bogdan spelade ligafotboll då Hibernian slog Motherwell med 3-0. Ungraren stod hela matchen och var alltså del av en stabil seger i första ligaomgången. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer