Sturridge efter matchen

Bild till nyheten Sturridge efter matchen
Daniel Sturridge var glad efter matchen mot Napoli, men påpekade att han inte gillar att missa målchanser som han gjorde.

Daniel Sturridge spelade en imponerande halvtimme efter att ha blivit inbytt efter 60 minuters spel i matchen mot Napoli. Kort efter bytet så hade han två stora målchanser, men missade båda. Dock skulle en tredje chans vara tillräckligt för att engelsmannen skulle få in bollen. Målet kom efter en retur på Origis skott.

Sturridge noterades även för en fantastik assist till Alberto Moreno. Dock är 28-åringen inte helt nöjd.

– Jag är glad, men jag gillar inte att missa chanser heller, så jag tänker mer på det än att jag gjorde mål, säger han till Liverpoolfc.com.

Han väljer att hylla laget efter den övertygande segern.

– Det var briljant. Alla pressade och skapade chanser för varandra, kontrade, gjorde allt som managern sa åt oss att göra - vi kan inte göra mer än det. Så länge vi går ut och gör vårt bästa, är det allt man kan be om. Det visade sig från första minuten av matchen.

Sturridge har varit ett stort frågetecken inför denna säsong. Det var förväntat att han skulle lämna klubben i sommar, men han har övertygat så pass mycket under försäsongen att han har fått en sista chans. Nu ser det ut som att han blir kvar på Anfield. 

– Jag har bara en inställning att jag ska njuta på plan, och inte sätta press på mig själv eller bekymra mig för sådant som jag inte kan påverka. Jag bryr mig bara om saker som jag själv kan påverka. 

– Det är bara en vecka kvar tills säsongen börjar. Vi har en match på tisdag, en viktig match för att få fler minuter i benen. Det är den sista delen av förberedelser inför första matchen.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer