– Växt som person och spelare

Bild till nyheten – Växt som person och spelare
Daniel Sturridge menar att han har tränat stenhårt denna sommar, och tror att Liverpool kan gå mot en stor säsong, som han själv önskar att vara en del av.

Daniel Sturridge har blivit en snackis bland fansen efter en rad fina insatser under försäsongen. Anfallaren har spenderat mer tid på skadelistan än på planen under de senaste säsongerna, vilket ledde till att många trodde att han skulle säljas i sommar.

– Det känns utmärkt, men jag saktar inte ner för det, säger Sturridge till Liverpool Echo.

– Det är bara härligt att vara en del av klubben och hjälpa laget till att vinna matcher. Det handlar om laget, inte om mig. Alla pressar sig till det yttersta eftersom vi har en stor säsong framför oss.

– Jag har tränat hårt i sommar. Jag har verkligen tagit i, men det är fortsatt mycket jobb kvar att göra. 

– Jag försöker att ha en positiv inställning till allt, och kommer att försöka att hjälpa laget att vinna något. Vi känner att vi kan göra något speciellt, vi vill vinna något.

– Vi har varit nära många gånger tidigare. Jag var inte här under finalen i Champions League, men det var så nära. Så nära.

Under säsongen 13/14 kom Sturridge på andraplats i skytteligan i Premier League med 21 gjorda mål - en viss Luis Suarez var övermannen, och slutade på 31 mål.

– Jag har alltid varit hungrig, hävdar Daniel, även om han har kommit allt längre från en startelva under de senaste säsongerna.

– Erfarenheten gjorde att jag växte som person. Det är vad det handlar om, att utvecklas som person och som fotbollsspelare, säger Sturridge om låneuppehållet i West Bromwich som många betecknade som ett fiasko.

– Jag kommer fortsatt att vara hungrig. Jag tar varje dag som kommer, med en positiv inställning. Det är allt jag kan göra.

– Om gud vill, om gud vill, svarade en leende Sturridge på en fråga om man kan få tillbaka en Daniel Sturridge på den nivån som under säsongen 13/14.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer