Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

– Med ett ben i Kiev

Bild till nyheten


LFC-Podden är tillbaka med ett nytt avsnitt efter att Liverpool fullkomligt pulvriserade Roma på ett regnigt Anfield och tog ett järngrepp om finalplatsen i Kiev den 26:e maj.

Pang, Smack, Boom. Så kändes det när Jürgen Klopps Liverpool gjorde mål på anfall efter anfall mot ett chockat Roma på Anfield igår. Podden diskuterar de tråkiga händelserna som utspelade sig utanför arenan innan matchstart, Oxlade-Chamberlains otäcka skada och hur kollektivet Liverpool med Mohamed Salah i spetsen är påväg att ta klubben tillbaka till europatoppen. Det vill ni inte missa.

Sitt inte och vänta utan spinn igång veckans avsnitt direkt och passa även på att signa upp er för de premiumavsnitt som släpps på PodMe.com 2-4 gånger per månad. Podden hade panelmedlemmar på plats under Liverpool-Roma och det kommer att erbjudas fullmatad rapportering från hela den upplevelsen.

Vi gör i vanlig ordning avsnittet tillsammans med Spelbloggare.se som redan nu har börjat ladda upp inför fotbolls-VM!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på TwitterInstagram eller Facebook.

Lyssna på avsnittet i spelaren nedan:

Bannerbild