Osäker framtid för Sturridge

Bild till nyheten Osäker framtid för Sturridge
Daniel Sturridge har haft en frustrerande period sedan han lånades ut till West Bromwich i jakt på mer speltid. Jürgen Klopp menar dock att inga beslut om anfallarens framtid är tagna, utan att det får vänta till sommaren.

Daniel Sturridge har inte haft någon lyckad tid i West Bromwich. Han har nästan inte spelat alls sedan han anslöt till klubben i januari. Det är en hamstringskada som har plågat anfallaren och tvingat honom att stå vid sidan av planen. Totalt har engelsmannen endast spelat 82 minuter under utlåningen. 

West Bromwich betalade 2 miljoner pund till Liverpool för att få långa Sturridge, och tabelljumbon i Premier League betalar även hans fulla lön. Totalt tjänar Liverpool 3.8 miljoner pund på låneövergången.

– Vi får se, det är inget som jag har tänkt på ännu, svarar Jürgen Klopp på en fråga kring anfallarens framtid på Anfield.

– Vi behöver inte ta sådana beslut nu. Det kommer en försäsong innan nästa säsong, och han har fortfarande kontrakt med oss, så vi får se.

Sturridge ådrog sig skadan i en match mot Chelsea i februari, och var borta i två månader. Han gjorde comeback för The Baggies som inhoppare i segern över Manchester United på Old Trafford.

– Han hade verkligen otur i sin tredje match för West Bromwich. Jag tror att han bara tog en löpning och så var han borta. Mot Manchester United fick han bara några få minuter på plan, något som även det var en besvikelse för honom. 

– Han är troligtvis i form igen nu, men han kan inte spela mot oss, så vi behöver inte tänka på det. Detta är något som vi måste värdera inför nästa säsong, men det som har skett var absolut inte vad han eller vi hade förväntat.

Källa: Liverpool.no


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer