Möt Daniel Sjölund

Bild till nyheten Möt Daniel Sjölund
LFC Podden fick en exklusiv pratstund med förre Liverpoolspelaren Daniel Sjölund - och fick höra historien som tog honom från lilla Åland, till att träna med spelare som Michael Owen, Robbie Fowler och Steven Gerrard.

Det blev ett innehållsrikt samtal där Daniel pratar varmt om tiden som Liverpoolspelare och vi får tas med på den resa som tog honom från Mariehamn, till BP, till West Ham och slutligen Liverpool. 

Ni får höra hur han upptäcktes av Sammy Lee, vem han slogs med om anfallsplatser, vem som faktiskt var bäst av Owen och Fowler och mycket mer!

Blott 17 år gammal anslöt han till Liverpool och ni får hur om hur det är att leva och bo som ett ungt, inflyttat, proffs i en helt ny miljö.

Hur var det att uppleva spelare som Steven Gerrard från första parkett och vad minns han av 2001, året då Liverpool bärgade en fantastisk cuptrippel. Med just Daniel i truppen. 

Detta och mycket mer i ett fullsprakat avsnitt som vi hoppas att ni uppskattar. Har ni förslag på fler gäster så är det bara att kommentera i fältet nedan, så försöker vi att sy ihop rå roliga avsnitt som möjligt. 

Avsnittet presenteras i vanligt ordning tillsammans med Spelbloggare.se och våra vänner på SverigeMotiv.se.

Det är bara att snurra igång det direkt i spelaren nedan!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook


0 kommentarer

    Stöd våra sponsorer