– Det blir inte bättre

Bild till nyheten – Det blir inte bättre
Virgil van Dijk blev hjälte i sin första match för Liverpool. – Det kan inte bli bättre, menar holländaren.

Virgil van Dijk gjorde debut för Liverpool i kvällens möte med Everton, och blev matchhjälte när han i den 84:e minuten nickade in avgörandet för sin nya klubb.

James Milner satte dit 1-0 på straff och Gylfi Sigurdsson kvitterade med ett mål som såg ut att ta matchen till ett omspel på Goodison Park. Det var innan Virgil van Dijk gjorde sitt första mål som Liverpoolspelare.

– Jag tror inte att det kan bli bättre. Det var en fantastisk kväll, sa mittbacken till Liverpoolfc.com.

– Det var oturligt att vi släppte in ett mål, men att få avgöra ett derby i min debut är något man drömt om sedan man var barn, och idag gjorde jag just det.

– Jag är väldigt glad över att vi gick vidare till nästa runda. Vi har en bra chans att vinna denna turnering. Jag är glad över att ha gjort min debut, att ha gjort mål och att vi vann. Det var underbart.

Van Dijk berättar om hur han snabbt kommit in i laget och berömmer gruppen:

– Av vad jag har sett, jag har bara varit här i ett par dagar, så är det en speciell grupp med väldigt mycket kvalitet och personlighet. 

– Alla har välkomnat mig väldigt bra. Jag vill bara utvecklas och jobba hårt för laget, klubben och supportrarna varje dag.

– Det finns fortfarande mycket att förbättra. Detta är bara början.

– Jag har inte spelat en match på tre veckor så jag var väldigt glad över att få chansen idag, och är väldigt glad över att vi gick vidare. Det var en tuff match men vi klarade av det.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer