MOvember & Moskva

Bild till nyheten MOvember & Moskva
​LFC Podden är tillbaka och i det första av två avsnitt denna vecka gästas man dessutom av Sport-Expressens redaktör Pontus Weinemo.

Det pratas rotationssystem och Klopps laguttagningar från veckan som gick när Podden återigen är tillbaka.

Spelare som Dominic Solanke och Andy Robertson har fått chansen att visa upp sig och panelen bedömer deras insatser.

Dessutom stod Mohamed Salah för alldeles fantastiska insatser, vilka också kröntes med titeln som Premier Leagues bästa spelare i ”MOvember”.

Roberto Firmino ledde attackerna mot Brighton och sen snackar man såklart upp den helt avgörande Champions League-matchen mot Spartak Moskva på Onsdag.

Ni får som sagt också lära känna Pontus Weinemo som annars bl.a. är med i podden ”Kick And Rush” på Sport-Expressen och även både roddar på redaktionen och skriver krönikor för samma sajt.

Det är helt enkelt ett fullmatat avsnitt som vi presenterar tillsammans med Spelbloggare.se och våra vänner på SverigeMotiv.se.

Det är bara att snurra igång avsnittet direkt i spelaren nedan!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer