Podden: "Värd en miljard nu"

Bild till nyheten Podden: "Värd en miljard nu"
​LFC Podden är tillbaka och i veckans avsnitt tar man tempen på ett pånyttfött Liverpool som levererade en härlig seger nere i London under lördagen.

I detta avsnitt blir det stort fokus på den härliga triumfen mot West Ham och det lite mer ”lössläppta” spelet som Jürgen Klopp tillät.

Det var en uppställning som gav mer dynamik och öppnare spel – och frågan är nu om där verkligen är plats för Jordan Henderson på ett centralt mittfält?

Det har också kommit frågor till Podden angående Coutinhos vara eller icke vara i detta lagbygge och det är delade meningar kring om han åtminstone ska starta nästa match eller ej.

Det pratas också om HUR BRA Mohamed Salah egentligen är och vad vi egentligen tror att Liverpool har i sig under sluttampen av året. Ni får bland annat höra vilken ligaposition vi har när det väl ska firas jul.

Det är helt enkelt ett fullmatat avsnitt som vi presenterar tillsammans med Spelbloggare.se och våra vänner på SverigeMotiv.se.

Det är bara att snurra igång avsnittet direkt i spelaren nedan!

Ni kan också prenumerera på våra avsnitt löpande (och gratis) via Podcaster, iTunes eller andra tjänster som erbjuder podstreaming. Om du gillar podden blir vi givetvis glada om du även betygsätter oss hos din leverantör av Podcasts!

Ni hittar också våra avsnitt på SoundCloud.com/lfc-podden och för kontinuerlig info om nya avsnitt, tävlingar, omröstningar, diskussioner med panelen och möjligheter att ta upp vad ni vill höra i kommande avsnitt kan ni hänga med på Twitter, Instagram eller Facebook


1 kommentarer

    Stöd våra sponsorer