Referat: Samma gamla visa

Bild till nyheten Referat: Samma gamla visa
Liverpool reser till Nordöstra England med en kryssmatch i Champions League i ryggen.

PREMATCH

Liverpool åker till St. James Park med ett oavgjort resutat i Champions League i ryggen, medans Newcastle hade en 1-0 förlust mot Brighton. Mané är tillbaka efter en 3 matcher avstängning.

FÖRSTA HALVLEK

Mané, Sturridge och Salah fick starta på topp tillsammans, men de riktiga chanserna uteblev. En hörna som styrdes i stolpen och en Lovren som skjuter i luften, för att sedan skjuta igen, men räddas på mållinjen.

Det skulle dröja till den 29 minuten där Coutinho får bollen utanför straffområdet, drar till med ett skott och 1-0 till Liverpool är ett faktum. Nu så, fullt ös!

Men 6 minuter senare står Lovren och Matip på hälarna och Shelvey slår en passning mellan(!) backarna till en frispelande Joselu. Matip jagar medans Lovren har fullt upp med att övertyga linjedomaren att det ska vara offside. Matip kommer ikapp och rensar olyckligt på Joselu's ben och bollen rullar in i mål. 1-1.

ANDRA HALVLEK

Liverpool tuggar på, försöker spela, men de riktigt farliga lägena uteblir. Förutom Sturridge gratischans, där han försöker placera in ett ledningsmål men Elliot räddar.

Inbytte Diame för hemmalaget får en superchans ett par meter från mål, får en halvträff och Mignolet plockar enkelt.

En match där det blandas och ges, försvaret darrar, anfallet vill sig inte riktigt, den sista touchen saknas.

Vi har nu tagit 11 poäng av 21 möjliga, kommer islossningen den 14 oktober hemma mot Manchester United? Nu väntar landslagsuppehåll.