Sänkte Arsenal på övertid

Bild till nyheten Sänkte Arsenal på övertid
Liverpools U23 toppar Premier League 2 efter tre spelade omgångar.

Liverpools U23 ställdes under fredagen mot Arsenal i Premier League 2. En match som skulle avgöras med en fin frispark under slutminuten, signerad Sam Hart.

Det var Arsenal som tog ledningen tre minuter efter pausvilan när  Reiss Nelson lobbade bollen över målvakten Kamil Grabbara. Ett mål som var Liverpools första baklängesmål för säsongen.

Rhian Brewster skulle kvittera efter 70 minuters spel.

Danny Ings spelade från start för gästerna och hade ett par bra chanser, men lyckades inte få in bollen.

Han blev bland annat frispelad med målvakten av Yan Dhanda, men missade. Kort därefter nickade han en hörna strax utanför.

De missade chanserna glömdes dock bort snabbt när Harts glimrande frispark gav U23-laget ledningen i den sista matchminuten. 2-1 till Liverpool.

Efter tre omgångar i PL 2 så står Liverpool som ensamt lag på nio poäng.

Liverpool U23: Grabara, Whelan, Hart, Phillips, Jones, J Williams, Ejaria, Virtue, Ings, Dhanda, Brewster.

Bänk: Gomes, Firth, Alves, Parker, Johnston.

Källa: Liverpool.no