Klopp: "Väldigt spännande"

Bild till nyheten Klopp: "Väldigt spännande"
Jürgen Klopp diskuterar dagens lottning.

Liverpool lottades mot Hoffenheim och kommer att slåss mot tyskarna i ett dubbelmöte där returmötet spelas på Anfield.

Klopps manskap kommer att spela första mötet i Hoffenheim tisdag 15 augusti för att sedan ta emot dem på Anfield åtta dagar senare. 

Klopp kommenterade lottningen till Liverpoolfc.com.

"Väldigt intressant. Faktiskt så tänkte jag att det skulle bli Hoffenheim, det verkar som att om det finns olika val blir det alltid det tyska laget."

"Det var tydligt när vi fick reda på vilka vi skulle kunna möta att det inte fanns några lätta matcher. Det blev Hoffenheim och det är verkligen ingen lätt match."

"Men låt oss inte glömma vad de tänkte när de såg lottningen. Det var inte det bästa för dem."

"Jag har inga problem med lottningen, jag är glad att veta och nu kan vi börja förbereda oss. De är ett tufft lag, som alla kan tänka sig, slutar man fyra i Bundesliga är så är man ett bra lag."

"Det är en intressant klubb. De har många väldigt duktiga unga spelare. De tappade två av dem, Rudy och Sule till Bayern och fick lov att förändra lite. De har en ung tränare, bara 30 år gammal, han är väldigt talangfull."

"Det är en rejäl utmaning men jag ser fram emot det. Första ska vi möta Watford, men samtidigt ska vi börja förbereda oss för Hoffenheim. Det är väldigt spännande."

Lottningen innebär att Klopp återigen får komma hem till sitt hemland.

"Det är ett fantastiskt område. Hoffenheim är mer som en by än en stad."

"Det är en etablerad Bundesliga-klubb. Det är inte allt för långt bort från mitt hem, området där jag växte upp. Det är verkligen ett underbart område. En fantastisk arena har de också."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer