På god fot med Klopp

Bild till nyheten På god fot med Klopp
Daniel Sturridge säger att han inte har några speciella tankar på framtiden i Liverpooltröjan – och att han har ett gott förhållande till manager Klopp.

I månader har det ryktats om att den skadeförföljde 27-åringen ska säljas under sommarens transferfönster.

Själv säger han sig inte ha några funderingar alls, efter lagets starka 4-0-seger mot West Ham på London Arena. 

Till att börja med är han fokuserad på att behålla platsen i laget och hjälpa Liverpool till Champions League mot Middlesbrough kommande söndag.

"Managern har haft tålamod med mig och vi har ett bra förhållande till varandra", säger Sturridge till Liverpool Echo.

"Fansen har också varit suveräna och jag har inga som helst funderingar (på framtiden). Jag ser fram emot sista matchen, vi behöver förstås tre poäng, sedan är vi tillbaka i Champions League."

Anfallaren öppnade målskyttet i den 35:e minuten med en klassavslutning sedan han löpt sig fri på Coutinhos passning.

"Att komma en mot en med keepern är inget som du kan träna så mycket på, det händer inte särskilt ofta och inte med så gott om tid heller. Jag känner mig vass och är glad för att jag fick starta och att jag kunde skapa några chanser för grabbarna. Det var en stor seger för oss."

"Den var viktig för alla i klubben. Vi har några bra veckor bakom oss, men borde kanske ha tagit fler poäng i vissa av matcherna.

"Nu tog vi tillfället i akt och visade vad vi kan. Vi arbetade hårt, höll bollen inom laget och gjorde allt som bossen bad oss om."

"Det är en extra skön känsla eftersom matchen var otroligt viktig."

Även Adam Lallana hyllade Sturridges insats.

"All credit till Studge, det här var exakt vad han handlar om. Löpningen var världsklass och avslutningen ännu bättre. I andra halvlek kom trollkarlen (Coutinho) till festen med två fantastiska avslutningar."

Sturridges kontrakt med Liverpool löper till juni 2019.

22 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer