Vill vinna titlar

Bild till nyheten Vill vinna titlar
Legendarernas egen organisation 5times röstade fram Phillippe Coutinho till Player of the Year på sin egen gala igår kväll. "Jag hoppas kunna vinna många titlar med klubben, precis som ni", sa huvudpersonen under tacktalet.

Coutinho, som gjort 11 mål hittills den här säsongen, möttes av stående ovationer av klubbens tidigare spelare när han klev upp på scenen på Hotel Hilton för att motta priset från ordföranden John Aldridge.

"Jag vill verkligen tacka er allihop. Jag är väldigt stolt över att få det här priset".

"Jag vet att ni har vunnit en massa titlar med den här klubben och jag hoppas att jag en dag får göra samma sak", fortsatte nr 10.

24-åringen, som tecknade ett nytt femårskontrakt så sent som i januari, skänkte även två signerade matchtröjor som gick för £1750 vardera under en auktion. 

Ordförande Aldridge, som numera jobbar som expertkommentator i radio och tv och har en egen kolumn i Liverpool Echo, yttrade:

"Jag kommer ihåg att jag såg Philippe spela för Inter Milan som ung grabb. Han såg ut som 12, men vilken spelare!"

"Sedan kom han till oss för 8 miljoner pund, vilket var väldigt billigt för någon med så mycket potential. Jag var överlycklig och efter det har han blommat ut rejält."

"Folk brukar alltid fråga mig vilken nuvarande spelare som skulle ha platsat i vårt fantastiska lag och jag svarar alltid Phillippe. Han är ett geni och jag hoppas att han stannar länge och hjälper oss att ta hem troféer. Med en sådan spelare som Coutinho vinner man troféer", avslutade Aldridge.

Här hittar du ett videoklipp från ceremonin.

Källa: Echo


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer