Spår lysande framtid för Woodburn

Bild till nyheten Spår lysande framtid för Woodburn
Tidigare akademitränaren Michael Beale menar att Ben Woodburns brinnande önskan om att hela tiden utvecklas kommer göra 17-åringen till en toppspelare.

Beale, som nu är assisterande tränare i Sao Paulo, såg unge Woodburn utvecklas i akademin i Kirkby och hyllar hans goda attityd.

Woodburn har fått sitt stora genombrott denna säsongen och spelade sin sjunde förstalagsmatch denna säsongen i 2-1 vinsten mot Burnley i helgen. Nu är Liverpoolspelaren hyperaktuell för den walesiska landslagstruppen som ska tas ut på torsdag. Till Sky Sports sa tidigare U23 coachen såhär:

"Ben kan nå långt bara på hans goda attityd. Jag har känt honom länge och jobbade med han i 6-7 månader i mitt lag. Hans goda attityd var något jag verkligen la märke till."

"Jag minns ett av de första mötena jag hade med Ben, jag märkte direkt hans goda förmåga att lyssna och ta till sig råd. Han undrade också hur han skulle kunna förbättra sig själv för att bli en bättre spelare."

"Han vill spela fotboll varje dag. Det vill också Trent Alexander-Arnold och Ovie Ejaria, två andra spelare som nått förstalagspel snabbare än vad de trodde. Varje dag är fantastisk för dessa spelarna."

Beale passar även på att hylla Ryan Kent, en spelare Beale tror kan spela in sig i Jürgen Klopps förstalagsplaner när Kent återvänder från sitt lån hos Barnsley.

"Ryan Kent är också en fantastisk spelare som kan bli en toppspelare för Liverpool i Premier League"

"Det finns många unga lovande spelare i Liverpools förstalagstrupp, Kevin Stewart, Ejaria och Sheyi Ojo."

"Ojo har varit skadad men kommer att komma tillbaka. Harry Wilson, som är den yngsta spelaren någonsin att debutera för det Walesiska landslaget, har också han debuterat för förstalaget och gjort det mycket bra för U23. Han har gjort över 20 mål och haft 20 målgivande passningar denna säsongen. Det finns många bra spelare i klubbens led." 

Källa: Liverpool.no


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer