Mané tackar fansen

Bild till nyheten Mané tackar fansen
Sadio Mané tackar Liverpool-fansen för att ha hjälpt honom att komma över Senegals misslyckande i afrikanska mästerskapen.

Mané missade den avgörande straffen för sitt Senegal i kvartsfinalen mot Kamerun under de afrikanska mästerskapen. Den avgörande straffmissen tog hårt på självförtroendet, men menar att han nu kommit över missen tack vare Liverpool-fansen. 

I den senaste ligamatchen mot Tottenham visade han återigen storform och blev matchvinnare med sina två mål. När han byttes ut i den andra halvleken fick han en stående ovation av publiken på Anfield.

"Jag vill tacka alla supportrar för vad de har gjort för mig. Jag var väldigt glad att höra publiken när jag byttes ut mot Tottenham. Att ha den supporten betyder så mycket. Det har verkligen lyft mig sedan jag kom tillbaka", säger Mané.

Under tiden som Mané var iväg på de afrikanska mästerskapen vann Liverpool bara en av sju matcher. Laget tappade mark i toppstriden samt åkte ur både FA-cupen och ligacupen. Han menar att det var jobbigt att se att laget spelade dåligt under tiden han var iväg.

"Det var svårt för resultaten var inte så bra. När vi inte spelade eller tränade så kollade jag på matcherna och hoppades på det bästa för mina lagkamrater. Även när jag inte är här, så är mitt hjärta alltid i Liverpool. Nu har vi studsat tillbaka och måste fortsätta på det här spåret", säger Mané.

Sedan återkomsten från Gabon har Mané spelat tre matcher. Mot serieledande Chelsea hoppade senegalesen in i andra halvlek medan han mot Hull och nu senast mot Tottenham återfunnits i startelvan. I matchen mot Tottenham såg han ut att vara tillbaka i samma form som tidigare under säsongen.

"Jag var glad att jag gjorde två viktiga mål för laget. Vi förtjänade att vinna. Vi spelade bra fotboll från början till slut."

"Det känns som att jag är tillbaka nu. Jag är en professionell fotbollsspelare och letar aldrig efter ursäkter som att jag är trött eller något. Jag var okej med att spela mot Chelsea och Hull. Jag diskuterade med coachen och var glad över att vara tillbaka på planen. Men mot Tottenham kändes det mycket bättre. Nu vill jag prestera på den nivån och göra mitt bästa resterande delen av säsongen."

källa: LiverpoolEcho


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer