"Vi satte för hög press på oss själva"

Bild till nyheten "Vi satte för hög press på oss själva"
Mittfältaren Georgionio Wijnaldum menar att spelarna satte för hög press på sig själva att börja vinna igen.

Från den andra januari till den fjärde februari vann Liverpool endast en av tio matcher vilket innebar uttåg från de båda inhemska cuperna, laget halkade även ner utanför topp fyra för första gången sedan september.

Wijnaldum menar att deras fokus på att ta sig ur den jobbiga perioden hade negativ effekt och att det egentligen var förlusten mot Hull som på riktigt blev vändpunkten som ledde till vinsten mot Spurs - lagets första vinst i Premier League under 2017.

"Vi skadas av varje dålig insats och resultat. Det är så det är. Man måste kämpa vidare," sa holländaren efter uppgifterna om det möte som spelarna hade för att försöka lösa problemen."

"Jag tycker inte att vi kände av pressen att hänga med i kampen om ligatiteln, det var mest de utifrån som pratade om det."

"Det är självklart att om du gör dåliga resultat är det tufft att hänga med i toppstriden. Men vi kämpar fortfarande och måste vara så högt upp som möjligt när säsongen är slut."

"Jag tror att vi sätter för hög press på oss själva ibland och det är anledningen till att det gick fel för oss."

"Om man har ett par dåliga resultat så sätter man direkt press på sig själv att 'vi måste vinna nästa match annars händer det eller det'."

"Jag tror att vi var för upptagna med att tänka på konsekvenserna istället för att fokusera på matcherna."

"Förra veckan koncentrerade vi oss enbart på Tottenham. Hur vi skulle spela mot dem, hur vi kan störa dem och så vidare. Enligt mig var fokuset annorlunda från för ett par veckor sedan. Det är min åsikt."

"Vi hade mycket press på oss eftersom vi bara har visat vad vi kan mot de större lagen."

Källa: Thisisanfield.com


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer