"Vi är redo för Aguero"

Bild till nyheten "Vi är redo för Aguero"
Ragnar Klavan insisterar att han och hans lagkamrater är redo att ta emot laget från den blåa sidan av Manchester.

Jürgen Klopp bekräftade på sin presskonferens innan matchen mot Manchester City att Joël Matip kommer missa matchen. Det betyder att Ragnar Klavan kommer behålla sin plats i backlinjen brevid Dejan Lovren om inget oförutsett händer.

Klavan säger att lördagsmatchen mot City kommer bli väldigt annorlunda gentemot matchen mot Stoke tidigare i veckan. Efter att ha tampats med den långa Liverpoolbekantingen Peter Crouch så kommer estländaren nu få möta den mycket mer tekniska Sergio Aguero.

"Vi tar oss an matchen på samma sätt" säger Klavan till Liverpoolfc.com.

"Alla känner till Agueros kvalitéer. Det är stor skillnad på att möta antingen Peter Crouch eller Aguero så det är självklart någonting man tänker på.

"Men Citys mittbackar kommer få något att bita i också. Våran frontlinje är inte heller att leka med."

"Manchester City har ännu mer kvalité än Stoke. Om vi inte är med från början kan det straffa sig. Men vi är ett bra lag och spelar på hemmaplan så vi är redo."

Aguero har precis återvänt från fyra matchers avstängning efter det röda kortet han drog på sig mot Chelsea. Klavan erkänner att man inte har råd med att inledda på samma slarviga sätt som Stoke i tisdags. Stoke tog ledningen i matchen innan Liverpool sedan vände på steken och vann 4-1.

"Det var inte så bra att vi inte var på tårna från början. Stoke nätade första och hade väldigt goda möjligheter på ett andra också" fortsätter Klavan.

"Men vi är ett väldigt bra lag som kan anpassa sig till matchbilden. Vi började spela fotboll igen och tog de chanserna vi fick."


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer