Karius slår tillbaka

Bild till nyheten Karius slår tillbaka
Det var ord och inga visor efter senaste förlustmatchen mot Bournemouth för målvakten Loris Karius, som nu öppnar upp sig efter de senaste kommentarerna.

Med två spelade minuter och tre kvar att spela i den 90:e minuten hade Bournemouth gjort det nästintill omöjliga. Ett misstag och så var det plötsligt 4-3. Ett misstag Loris Karius gärna vill glömma.

Trots en mirakulös räddning bara minuten tidigare av Liverpool-målvakten, är det misstaget vid 4-3 som slår hårdast. Men Karius ser framåt och väljer själv att inte förstora situationen.

"Det var mitt misstag, utan tvekan. Jag ville fånga bollen, men lyckades inte. Det såg nog värre ut på tv än i verkligheten. Bollen flög i en jobbig bollbana snabbt förbi Clyne och jag hade inte lång tid att reagera", förklarar Karius.

"Så det var inte enkelt, men jag vet att jag borde ha räddat den. Ingen behöver påminna mig om det", fortsätter han.

Stor del av kommentarerna efter matchen, inte minst från Carragher eller Neville, var negativt riktade mot Karius, men tysken tar inte åt sig allt för mycket vad experterna säger. 

"Carragher har varit i Liverpool under en lång tid och är fortfarande en supporter, så jag antar att han var frusterad", säger Karius.

"Jag bryr mig inte så mycket om vad Gary Neville säger. Han var tränare under en väldigt kort period, men är nu tillbaka som expert".

"Han är alltid väldigt kritisk. Jag tror han är det mot alla. Om jag gör något lyckat, hoppas jag att han väljer att kommentera det också. Det får framtiden utvisa", avslutar han.

Källa: Daily Mail.
Läs hela artikeln här: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4017802/Liverpool-FC-goalkeeper-Loris-Karius-hits-critics-admits-messed-don-t-care-Gary-Neville-says.html


32 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer