Plötsligt händer det!

Bild till nyheten Plötsligt händer det!
Suso är en av sex ratade spelare som vaknat till liv och fått fart på karriärerna under hösten. Och det är inte utan att vi fans höjer på ögonbrynen...

Supertalangen SUSO, 23, tillhörde Liverpool 2010-2015 men fick bara 21 matcher (1 mål) under Roy Hodgson, Kenny Dalglish och Brendan Rodgers.

Spanjoren hade en riktigt tung start efter övergången till AC Milan i januari 2015, men började leverera och producera i Serie A då han lånades ut till Genoa (sex mål på 19 matcher).

I söndags gjorde han två underbara mål i derbyt mot Inter (2-2) inför 79 000 åskådare och är nu uppe i fyra på 13 matcher för I Rossoneri.

Förre reservkeepern BRAD JONES, 34, lämnade NEC för Feyenoord i somras på ettårskontrakt och har tagit över som förstekeeper hos serieledarna i Eredivisie. Samma Feyenoord där för övrigt evigt unge Dirk Kuyt, 36, har gjort fem mål. 

Australiensaren gjorde 27 matcher i Liverpooltröjan 2010-2014 och nötte avbytarbänken i hela 103 ligamatcher (klubbrekord).

IAGO ASPAS, 29, är mest känd för att ha slagit den taffligaste hörnan i Liverpoolhistorien i den ödesdigra 0-2-förlusten mot Chelsea i april 2014. Inte var han mycket bättre när det gällde målskyttet; bara ett mål på 15 matcher.

Återvände till Spanien och är nu tillbaka i Celta Vigo där han spottar in mål och skuggar Ronaldo, Messi, Luis Suarez och Greizmann i skytteligatoppen! Utsedd till månadens spelare i La Liga för oktober.

Debuterade i landslaget på Wembley i förra veckan och gjorde till råga på allt ett drömmål när England tappade 0-2 till 2-2 i slutminuterna.

PETER GULASCI, 26, var ungdoms- och reservmålvakt i Liverpool 2008-2013 utan att få göra en enda A-lagsmatch. Däremot satt han på bänken i 31 PL-matcher. 

Bättre har det gått sedan han lämnade och är nu ordinarie i Red Bull Leipzig i Bundesliga där han är lagkompis med Emil Forsberg. Nykomlingen Leipzig leder sensationellt Bundesliga och Gulasci har hållit nollan i fyra matcher hittills – det är fler än Manuel Neuer.

Var även uttagen i Ungerns EM-trupp i somras och har gjort 7 A-landskamper.

VICTOR MOSES, 25, var på lån från Chelsea 2013/14 och trots en succédebut mot Swansea blev det bara två mål på 22 matcher och mest en massa blygsamma inhopp. 

Därefter utlånad ytterligare två säsonger (Stoke och West Ham) men nu har nigerianen plötsligt tagit en ordinarie tröja som wing-back i Antonio Contes nya lagbygge på Stamford Bridge.

Sist men inte minst får vi väl ändå tillstå att MARIO BALOTELLI, 26, fått en succéstart på karriären i Lique 1 med sju mål på nio liga- och cupmatcher för Nice.

Den starten är till och med vassare än den Zlatan Ibrahimovic hade när han kom till PSG. 

Nice toppar tabellen och Balotelli har också hunnit med att få ett rött kort och fem gula.

I Liverpooltröjan var han en megaflopp med fyra mål på 28 matcher, varav ett i Premier League.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer