"Han är bäst i PL just nu"

Bild till nyheten "Han är bäst i PL just nu"
Dejan Lovren är full av beundran över Philippe Coutinho, 24. "I nuvarande form är Phil ligans bäste spelare", säger han.

Coutinho gjorde en ny fantastisk match i 4-2-segern mot Crystal Palace på Selhurst Park. Bland mycket annat så levererade han två målgivande hörnor (Lovren och Matip).

"Enligt mig är han bäst i Premier League för ögonblicket. Och jag har nöjet och äran att spela tillsammans med denna grabb. Dessutom spelar han för Brasilien."

"Han var inte bara lysande mot Palace, han har spelat så här hela året. Han är vår viktigaste spelare, men det är inte individuella prestationer som vinner oss poäng, det är laginsatsen."

"Det var hela laget som besegrade Palace, inte bara en spelare. Men självklart fungerar det väldigt bra tack vare individuella kvaliteter. Mannen som gav oss detta var Philippe Coutinho".

Själv var Lovren rejält besviken efter dundertabben som ledde till Londonlagets kvittering. Men bara tre minuter senare fick han en snabb revansch då han knoppade in 2-1-målet.

"Jag var arg. Jag var definitivt arg. I omklädningsrummet frågade grabbarna vad jag ville göra när jag gjorde målet och jag sa: 'jag ville hoppa in bland fansen! Jag visste inte vad jag skulle göra, för jag tyckte inte att jag förtjänade det."

"När man har ett vinnande lag måste man ha karaktären att gå vidare efter en tabbe och jag tycker att vi visade det, speciellt i första halvlek. Om du vill vara med i topp 4-racet eller bli mästare så måste du vinna de mindre matcherna som mot Crystal Palace och nästa mot Watford. Jag anser att den största motståndaren för oss är oss själva", avrundar kroaten.

Källa: Echo, Telegraph


27 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer