U23 bortabesegrade Arsenal

Bild till nyheten U23 bortabesegrade Arsenal
Liverpools reserver har åkt på två svidande 1-4-förluster i serieöppningen. Men ikväll slog de tillbaka med besked och tvålade dit Arsenal med 3-1 på Emirates sedan Ben Woodburn noterat sig för två snygga mål. Lucas Leiva spelade mittback i första halvlek och skötte sig utmärkt.

Gästerna tog ledningen redan i den 13:e minuten, sedan Lucas svarat för en suverän passning från mittplanen och som så småningom resulterade i att 16-årige Ben Woodburn kom helt ren i boxen och placerade in bollen, framspelad av Gomes.

Strax innan paus utökade samme spelare till 2-0 med ett skott i krysset efter fint förarbete av Toni Gomes vid en kontring.

Arsenal reducerade i den 67:e minuten, men bara tre minuter senare fastställde Toni Gomes slutresultatet från nära håll efter en hörna.

En mycket stark trepoängare av Michael Beales unga manskap.

Klicka här för att se Woodburns två mål.

Liverpool U23: Kelleher, Alexander-Arnold, Lucas (Maguire 46), Wisdom, Randall, Williams, Brannagan, T. Gomes (Phillips 86), Wilson, Ejaria (Lennon 90), Woodburn. Avbytare: Firth, Virtue

Arsenal U23: Macey, Maitland-Niles (Da Silva 75), Bennacer (Johnson 68), Da Graca, Pileas, Bielik, Sheaf, Reine-Adelaide (Mavididi 68), Dragomir, Akpom, Willock. Avbytare: Keto, Mavididi, Malen, Da Silva.