"Jag ska göra fler mål"

Bild till nyheten "Jag ska göra fler mål"
Philippe Coutinho siktar på att öka målskörden den här säsongen – och det började ju riktigt bra med två mot Arsenal i premiären. "Jag har alltid sagt att jag måste förbättra mitt målskytte", säger den lille magikern.

"Jag gjorde tolv mål ifjol, men jag måste förbättra mig den här säsongen."

"Det viktigaste är gruppen och att laget vinner, men ju fler mål jag gör, desto större chans har laget att vinna matcherna."

"Jag är väldigt glad för målen, men också glad för lagets skull. Vi spelade bra i andra halvlek och fick med oss alla tre poängen."

"Det var en tuff match, men vi känner oss starka. Det h'r var ett första steg och att slå en av rivalerna på bortaplan stärker vårt självförtroende."

I början av andra halvlek mosade Liverpool sönder hemmalaget då Adam Lallana drygade ut ledningen till 2-1 och därefter prickade Coutinho in sitt andra mål framspelad av Nathaniel Clyne

Debutanten Sadio Mané utökade sedan till 4-1 med ett riktigt klassmål då han avslutade med att placera bollen i Peter Cechs högra kryss.

"Sadio är en toppspelare. Det var ett otroligt mål och jag är glad över att han spelar med oss. Han har smält in i laget på ett bra sätt."

"Men det handlar inte bara om Sadio. Vi har många kvalitetsspelare och några som inte fanns med här idag. Truppen är stark."

Liverpoolfansen höll andan när Coutinho haltade av planen när 20 minuter återstod. Men brassen har lugnade besked:

"Jag mår bra. Det var bara kramp, inget annat".

Philippe Coutinho är nu uppe i 40 mål på 146 matcher i den röda tröjan efter transfern från Inter Milan i januari 2013.

Källa: Liverpool Echo


15 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer