Quantcast

Nästa match (Premier League)

Aston Villa klubbmärke Aston Villa (H)

lördag 11 dec 16:00

Robbowan’s Tuppence: Smolk i glädjebägaren!

Bild till nyheten

När satt vi senaste efter ett Merseysidederby och tänkte ”4-0 var klart i underkant” för att sedan känna en del av glädjen försvinna på grund av en isolerad händelse?

OK, förstå mig rätt... Inget kan ta ifrån mig glädjen av att ha spöat bluenoses med 4-0, även om det kanske snarare borde slutat 8- eller 9-0.

37-3 i skott!?

Sällan har vi varit så överlägsna bojjsen från andra sidan Stanley Park, och ändå sitter den där gnagande lilla djävulen på axeln och gnatar; ”Men Origis skada då, Origis skada?”.

Jag vill inte dra upp Suarez 10-matchers avstängning för att ha bitit Ivanovic, men allt för ofta straffas dåligt beteende värre än farlgt spel. Jag har tagit upp det förr, men blir lika upprörd varje gång.

Roy Keane fick 4+5 matcher och £150,000 för sin sinnessjuka karriärdödare på Haaland när det begav sig.

I min bok var ju Suarez straff alldeles för hårt – seriöst...Ett bett i armen som inte syntes tre dagar senare... men det är den bedömningen FA gjorde – men, jag hoppas verkligen att Funes Moris förseelse åtminstone bedöms efter Keanes benchmark och inte efter någon standard för röda kort – för så fult, så medvetet var det.

Det sagt så var spelet, även mot ett Everton ur form, mycket glädjande.

Framåt och uppåt!

You’ll Never Walk Alone!

Bannerbild