Grujic på väg tillbaka efter lårskadan

Bild till nyheten Grujic på väg tillbaka efter lårskadan
Liverpools utlånade mittfältare, Marko Grujic har missat fem matcher för Red Star Belgrade.

Det har förekommit rykten om att Röda Stjärnan gjort en feldiagnos i samband med Grujic skada, och att detta har förvärrat spelarens skadestatus. Röda Stjärnan motbevisade dock detta, och 19-åringen är nu tillbaka i full träning efter en månad på åskådarplats.

”Slutligen har jag genomgått ett fullt träningspass med resten av laget igen. Det är ett stort steg i rätt riktning, även om jag fortfarande känner lite smärta, säger Grujic till Mozzart Sport.

Mittfältaren har inte spelat sedan den 5 mars, men var tillbaka i träning igen igår. Således kan han vara aktuell för derbyt mot Partizan Belgrad på lördag.

”Jag har också en liten oro att jag ska slå upp skadan, som är typisk i fall som detta. När jag sprintar för fullt är jag rädd att något ska slås upp. Men jag ska försöka att inte oroa mig alltför mycket. Jag är tillbaka i träning, och det är det viktigaste, tillägger serben.

”Fansen kan förvänta sig att jag kommer att vara redo att spela derbyt, och sedan får vi se om tränaren ger mig chansen.

Marko Grujic fyller 20 år i morgon. Han ingick i Serbiens landslaget för matcherna mot Polen och Estland nyligen, men fick inte en chansen att debut för A-laget på grund av skada.

Källa: Liverpool.no


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer