Skadeläget inför Tottenham

Bild till nyheten Skadeläget inför Tottenham
Liverpool kommer att kontrollera hälsotillståndet för Roberto Firmino inför lördagens match med Tottenham Hotspur för att avgöra om han är redo att spela eller ej.

Brassen stod över Liverpools sista matchen innan landslagsuppehållet mot Southampton på grund av en hamstringsskada.

Jürgen Klopp bekräftade vid dagens presskonferens att Firmino är nära att vara tillgänglig igen; dock kan mötet med Mauricio Pochettino´s Tottenham komma för tidigt.

Vad det gäller Divock Origi så är han en kandidat till att möta Spurs, men Christian Benteke utesluten på grund av den skada han ådrog sin under Belgiens landslagssamling.

"Vi hade haft små och stora problem med de belgiska landslagsmännen. Divock Origi kunde inte spela för Belgien på grund av en liten muskel skada, sade Klopp på presskonferensen.

"Han har varit tillbaka i full träning sedan igår, så han är tillgänglig.

"Det är helt annorlunda med Christian Benteke. I detta ögonblick är han inte tillgänglig och vi måste vänta på ytterligare bedömningar för att veta exakt hur lång tid det kommer att bli. Men för denna match har han ingen chans.

"Roberto Firmino kommer att vara nära. Vi måste fatta ett beslut, kanske i morgon - vi får se. Det är ytterligare 24 timmar kvar, men vi kan inte pressa honom i denna situation och vi måste vänta och se hur han känner.

"De flesta av spelarna kom tillbaka friska, det är coolt."

Källa: Liverpoolfc.com


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer