Erbjuder Mignolet en kontraktsförlängning

Bild till nyheten Erbjuder Mignolet en kontraktsförlängning
Liverpool har påbörjat samtalen med Simon Mignolet om en kontraktsförlängning med klubben. Belgarens nuvarande avtal löper ut om två år.

Express, liksom flera andra engelska tidningar, rapporterar att Liverpool är i samtal med Simon Mignolet om en kontraktsförlängning.

Samtalen har redan kommit en bit och det förväntas inte uppstå några bekymmer på vägen som gör det till en långdragen procedur.

Mignolet har varit pressat under flera tillfällen och fått massvis med kritik från och till sedan han skrev på för Liverpool i juni 2013.

I fjol blev han bänkad av Brendan Rodgers i ett par veckor men Liverpools nye manager Jürgen Klopp har förnekat rapporterna om att klubben skulle vara på jakt efter en ersättare:

''Jag är nöjd med vår målvaktsuppsättning och vi letar inte efter någon förstärkning. Jag har jobbat med många målvakter under de senaste åren, och Mignolet är en av de smartaste jag har träffat.

''Han är väldigt öppen, och han är ung nog för att kunna utveckla sig och bli bättre. Han har inte haft det enkelt innan jag kom hit, men sedan jag tog över finns det inget att kritisera'', sa Klopp.


4 kommentarer

    Stöd våra sponsorer