Mignolet: Lärt mig en läxa

Bild till nyheten Mignolet: Lärt mig en läxa
Den stora snackisen efter Bordeaux-matchen var Simon Mignolets hjärnsläpp då han höll i bollen i hela 22 sekunder i eget straffområde, då regeln säger att målvakten måste släppa bollen i spel efter bara sex. "Jag har fått en läxa och ska sparka ut snabbare nästa gång", sa belgaren.

"Jag vet att regeln är sex sekunder, men det är inte alltid domarna bryr sig om den så mycket."

"Jag ville bara hitta bästa möjligheten för att sätta igång spelet och någon att kasta den till. Du vet att regeln finns där och att det kan bli blåst mot dig. Det måste man acceptera. Jag har lärt mig en läxa av det här och nästa gång kommer jag att sparka ut bollen snabbare!"

"Tyvärr blev det mål på frisparken, men det viktigaste var att vi slog tillbaka efter det. Du har inte råd att låta situationer som denna påverka dig eller laget och det var fortfarande mycket kvar av matchen."

"Vi gjorde två mål och ledde i paus och sedan tyckte jag att vi kontrollerade matchen bra. De pressade oss lite på slutet, men vi försvarade oss bra."

"Nu är vi vidare i turneringen och har nått vårt mål. Förhoppningsvis kan vi resa till Schweiz (Sion borta) och vinna gruppen.

Nu är dock all fokus på söndagens match.

"Vi får se vad vi kan göra bättre mot Swansea. Senast vi spelade i Europa förlorade vi vår nästa match, så vi måste se till att inte samma sak händer mot Swansea."


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer