Gerrard talar ut om besvikelsen

Bild till nyheten Gerrard talar ut om besvikelsen
Steven Gerrard och Los Angeles Galaxy´s säsong i Major League Soccer slutade i hjärtesorg.

Liverpool legendaren fick igår se sitt lags förhoppningar om en ligatitel krossas när de förlorade med 3-2 mot Seattle Sounders på Centurylink Field i den första omgången av slutspelet.

"Vi ger alltid allt vi har och ibland är det inte tillräckligt. Jag tror att om man analyserar hela säsongen var vi lysande fram till för tre eller fyra veckor sedan och helt plötsligt har vi släppt in slarviga mål, som verkligen fick syntes i kväll.”

"Det är nedslående att titta på säsongen som helhet och vi har släppt in alldeles för många mål under de senaste veckorna, men du kan aldrig ifrågasätta killarnas engagemang eller önskan eftersom jag ser det på daglig basis.”

"Om du inte vinner troféer i slutet av en säsong, är det alltid en besvikelse. Du måste bryta ihop och komma igen. Säsongen startar snabbare än du tror.”

”All kredit till Seattle, de vann matchen ikväll, men det verkar det precis som att vi måste göra tre eller fyra mål för att vinna matcher och det är vad vi måste analysera över vintern."

Gerrard, som gjorde två mål i 14 matcher för Bruce Arenas lag efter flytten i juli, är under kontrakt med Galaxy för 2016 säsongen som börjar i mars nästa år.

Han är nu förväntas åka tillbaka till Merseyside under de kommande veckorna. 

MLS kommissionären Don Garber har ständigt uteslutit möjligheten av att Gerrard ska skriva på för Liverpool på lån under transferfönstret i januari, men mittfältaren förväntas att träna på Melwood för att behålla sin kondition.

Källa: Liverpool Echo


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer