BR: Jag hungrar efter att lyckas

Bild till nyheten BR: Jag hungrar efter att lyckas
Den hårt pressade managern Brendan Rodgers har fått lite andrum efter 3-2-segern mot Aston Villa. Efteråt tog han tillfället i akt att dela ut ett par kängor till kritikerna: "Jag är samma person som nästan vann oss ligan, bara bättre. Får jag bara de rätta verktygen så ska jag göra jobbet", säger han.

"Det är ingen tvekan om det finns folk som vill ha bort mig från klubben", säger han till Liverpool Echo.

"Om denna hysteri är speciell för Liverpool eller om det är samma sak i andra storklubbar är jag osäker på. För mig känns pressen här starkare än i någon annan klubb."

"Liverpool är en enorm klubb och som manager vet du det och hanterar det. Det fungerar för mig. Jag vet vad som ingår i att vara ledare och manager. Jag har heller aldrig blivit för glad när vunnit och aldrig för besviken när vi förlorat."

"Jag hungrar efter att lyckas här. Förra säsongen och denna är det en hel del som har gått emot oss, men vi har hela tiden stått enade tillsammans och blivit bättre tillsammans."

"Sammanhållningen är bra mellan spelare och staben. Vi kämpar för att leva upp till förväntningarna som vi själva skapar, för att bli så bra som möjligt. När vi får tillbaka en del av de skadade spelarna kan vi göra en stark säsong. Ni får ingen dramatik av mig, jag bekymrar mig bara om laget."

"Det handlar inte om att jag vill bevisa att folk har fel om mig. Utan att vara arrogant så anser jag att jag redan tidigt i min managerkarriär här visade att jag kan slåss i toppen av ligan med en talangfull spelargrupp."

"Men inom fotbollen har man oftast dåligt minne. Laget hade slutat på åttonde plats när jag kom hit och vi byggde och skapade ett lag som imponerade folk över hela Europa. Ett lag som borde ha vunnit ligan."

"Vi misslyckades, men ingen förväntade sig att vi skulle komma i närheten av topp 4. Jag vet hur jag ska hantera toppspelare och bygga och leda en spännande trupp, men när du förlorar några toppspelare, eller att de inte är tillgängliga, måste du lägga ett nytt pussel och sånt tar tid. Då blir allt bra som du uträttat bortglömt. Så är det bara."

"Det som irriterar mig lite är att det inte har varit någon fokus på det som har skett och vad laget har saknat, utan att det mer har handlat om att få bort mig från klubben. Det är tråkigt."

"Jag är samma person som nästan vann oss ligan, bara bättre. Om jag får de riktiga verktygen ska jag göra jobbet", avrundar en självsäker Brendan Rodgers.


39 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer