Gerrard njuter av "nya" livet i LA

Bild till nyheten Gerrard njuter av "nya" livet i LA
Steven Gerrard trivs med livet som B-kändis i Beverly Hills. "Helt plötsligt har jag blivit en cool pappa som kan gå runt med barnen utan att någon stör", säger han till den engelska skvallertidningen Hello!

Den 35-årige Liverpoolikonen beskriver det nya livet i USA som "häpnadsväckande" och att han numera kan promenera med familjen längs gatorna utan att någon ideligen kommer fram och stoppar honom.

"Jag kan inte vara lyckligare än nu. Jag är långt ner på kändislistan här och det är otroligt skönt. Jag älskar det."

"Vi är samtidigt väldigt lyckosamma, jag vet det. Jag växte upp i en liten stadsdel och kommer alltid att vara ödmjuk för det. Men det är som en helt ny värld att kunna ta med sig barnen ut. Vi kan ta dem till parken, stranden, zoo, vattenland och stanna där i sex timmar. Under den tiden kanske jag hör någon som ropar mitt namn, men de är inte ens säkra på att det är jag, så jag bara ler tillbaka. Barnen är lite chockade över att jag kan umgås med dem och att vi kan göra fler saker tillsammans."

Steven, frugan Alex och döttrarna Lily-Ella, Lexie och Lourdes hyr en sexrumsvilla i Beverly Hills (värd 12 miljoner pund) som tidigare har tillhört sångerskan Mariah Carey, under 18-månaderskontraktet med Los Angeles Galaxy.

I intervjun säger den förre Liverpoolkaptenen att han även ser fram emot att spendera julen hemma i Liverpool utan att bli involverad i det stressiga spelschemat i Premier League.

"Vi kommer att ha ett party och det ska bli skönt att kunna ta några öl, precis som alla andra kan. Sedan åker vi bort över nyår, något vi heller aldrig har kunnat göra tidigare, Vi kommer alltid att fira jul i England, då vi älskar att mysa med barnen, som får sina presenter, och se till att vi får ordentligt med familjetid."


  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer